Ögonbesvär..... + C-Uppsats

Suck! Ögon
Jag har ont i ögonen.. Inget trevligt för att det svider ganska konstant, och så är jag röd i ögonvitorna.. Ska till apoteket senare dock troligen på måndag för att köpa ögonsalva och hoppas på att det hjälper nu..

C-Uppsats
Går förvånansvärt bra att skriva även fast jag har en stor motgång nu känns det som, väldigt jobbigt att skriva men jag känner det börjar ordna sig iallafall.. Har snart skrivit klart teorikapilet och frågorna inför undersökningsdagarna som jag ska göra veckan efter valborg... Nerrvöst men skoj, ska åka tillbaka till kära ostkusten och norrtälje, saknar det rejält mycket nu (Ljusterö ='(.. )

Top10 today: (Märkliga skador/sjukdommar (psykiska och fyiska) på mig själv enligt mig själv)
1. Ont i ögonen (första gången nu)
2. Ont i ledbanden, av någon skum anledning
3. Ont i ryggen för det ligger i släkten
4. Väldigt jobbig akne
5. Ont i höger knä
6. Översynthet
7. "Bara" stukad fot + en stukad höger stortå(gör att man knappt kan gå på en vecka, OBS don't try it at home)
8. Kallt blodmolopp
9. "skorv" i denna ålder
10. Konstigt självförtroende

Fakebook

Fakebook
Bara ett lite tillägg till alla saker, jag har lagt till mig på Facebook (eller jag menar Fakebook), Kände bara att det kunde vara bra till slut..
Det är bara att söka efter mig om man känner efter det, kommer finnas med en hel del grupper och sånt:P
Bara att se efter Wictor Gullström:P och ha så skoj..

Seg flickvän:P
Nu väntar jag bara på en seg person som pratat i telefon i ca 2½ timme nu! Morr! Kan du sluta så vi kan se på film, "nej, jag måste bara prata alla först, sen måste jag göra annat med", men ja, du är seg sötnos! Nästan för seg!:P

Hockey_Sverige+NHL
Hahah HV71 förlorade:D! med 6-4:D!
Rangers ställs mot Devils i Kvarten, tror på 2-4 i matchserien, Rangers har ju 7-0-1 mot Devils på hela serien så det finns stor risk att de vinner serien även fast devils vann sista matchen..

Tjällossning 2008 i Örebro=)!

Dunderskoj!
Fredag
Alltid super kul att festa i overall och speciellt i Örebro för andra gången! =)
Jag körde dit i fredags det var helt okej med 3 av LmT-kompisarna N, M och J.U vi hade inte hastighetsskål som några andra körde dit men det var ju skönt på sådant sätt =), men hur som helst det var väl kul att börja sen när man kom fram, har minne av 3:de konsfest på brännbollen som LmT alltid har =D, det är dock inte populärt i Mysko, You bastards. Sedan var fredag full och glad, massa trevliga människor och lite för onyktra för kåren inklusive JAG? huh hur kunde jag vara för full, men det gör inte något jag sprang runt till Publicm och Bärseback ändå=D, lika roligt nästan =).. Gick åt en 1½liter Vin och lite mera av Örebro Vin:D, full ja kanske då nu i eftertanke. Men inte så full:P..

Lördag
Vaknar säger ursch, men går upp trodde jag skulle vara väldigt bakis, men ICKE går och tar med mina cider mot BB kommer dit kl 10.00 efter en runda till ICA nära med några Etuna bor som är snälla, väl på BB ses några LmT- kompisar med Flagg Punch och Vodka och Jucie kl så lite och jag känner mig inte ens bakis, sätter mig med dem och dricker Örebrovin och spelar Treman, tärningspel som var ganska skoj:D, Med lite "Byxor e Gay" samtidigt, kallt men helt okej:D, fram tills ca 12 har två av vänner slut på sprit första gången REDAN:P.. Sedan blir det äta mat mycket gött, springa runt och ha skoj på Lekar till slut och äta Pizza, som är god:D.. Sedan ojoj, vilken rondellsittning inför Sittningen, tror nästan Alla kom dit, sedan är det  precis innan sittning i kön där vi i LmT kommer på att allt vi säger ska sluta med "i Röver" som till exempel här vi hållit på länge i röven, ursch vad det var kul på sittningen med "i röven" men sittningen är ganska okej, den duger iallafall.. Och efter det festande på publicum och dricka och ja hålla på länge... Massa cider och Vin och lite dônk gick åt
och jag är inte ens kalasfull men glad som sjutton:D!

Söndag
Behöver inte säga mera efter lite kort sömn mår jag kalasbra, jag är knappt bakis:D, bara lite seg i huvudet. Väl åka hemmåt gick "bra kört i röven!":), Med J.U som chaufför, M, N och H mycket som fick plats i traktorn:D, skoj.. Nu ska jag snart sova tror jag, ska baar äta god mat:D.. Hehe Innan den kallnar:P..

God natt.. Det var kul dock i helgen:D!

RSS 2.0