Ont? Igen?

Suck!
Jag har ont i mina ledband.. *Suck* Det är inte kul när det är så här, har också alltid mera ont när det är kallt ute eller "kraftiga" väderomslag.. Det gör ju så förbannat ont, det är inte så kul ju.. Sluta jäklas med mig, jäkla kropp!:P..

Skolan/Påsk
Inte mycket nytt, mera än redovisning imorgon, blir nog allt bra.. Sen blire påsk och halv råplugga hos Mormor även fast hela/halva släkten är där, Micheal (Äldsta broder) är nog redan där idag, Carl-Ocsar (äldre bror) kommer till dem nog imorgon, Jag kommer dit imorgon, mamma och systrar Kommer på fredagen, sen kommer det troligtvis vara en massa Kusiner ut på det. Samt en massa Wii spelande tror jag, Samt umgänge med sambo för hon får ju inte glömmas bort i mängden. Samt även mormor och morfar då så klart med, det är ju dem man bor hos.

Hockey
Beskrivs med Färjestad och hoppas de vinner idag!, Då kommer de troligen vinna i Götlaborg nästa match och gå till Semi. Hoppas det iallafall. Så go F-B-K.. Och let's go R-A-N-G-E-R-S!

Top10
Today top10 (Märken på min Overall, se bilder)
1. Bunkern Märket (väntar dock på det nya, men det sitter bra på vänster sida i "ställa glaset på låret" ställe)

2. LITeN mEn TUFF märket. (Är så stolt över det, för tack vare LmT hade jag inte varit student)

3. Myskomärket (Det "nya", det som jag alltid byter bort med)

4. Bamse märke där han bränner en rosa Overall (Klockrent svar!, Hatar ekonomoveraller och deras "Rumpan")

5. Klarabrog ='( (Förklaring=Ovärderlig, Klaraborg=Start till mitt studentliv)

6. Visserligen kanske inte sant då men. (Fått av Fredrik i Bamse, eftersom han inte är overallis och gav mig det i början av mitt universitetsliv, thanxs Mate!)

7. Stämmer bra det som står (Göteborg is the shit, sitter bak på overallen, gissa var?)

8. Mysko märke (modell äldre, Konstigt men snyggt)

9. Bärseback i Örebro (Förklaring=oövervinnlig samt mycket rolig)

10. "Skakad men Lite Rörd" (Bara för att den är rolig och bra)



Här är bara en bild på Overallen frammifrån

Sova? Vad är det?

Ursch!
Har inte sovit i natten som var, dock är jag inte trött och jag orkar verkligen gå till universitet nu:P.. Även fast jag är trött också, ska orka med en ca 2-3 timmars föreläsning samt lite annat babbel med Kursledaren.. Sen ska jag nog hem och sova, eller kanske handla först, jag vet inte än dock.. Men hur som helst jag måste dock plugga metodkursen nu, samt skriva lite på uppsatsPM1 tror jag.. För de ska vara klart nästa vecka, samma dag som overallsdagen, funderar starkt på att gå i overall hela dagen även fast mina "gamla" mysko(multimedia) samt nya C-kurs kamrater inte gillar den, samt att man ska handla den dagen:P.. Hmmm jag får se hur allt blir:P..


Hockey:
Rangers;
Vann igår, 1-0 efter straffar, grattis Lunkan! En till nolla:D.. Får bara gissa fritt men jag tror verkligen att när du kommer gå i Penison från Hockeyn i Rangers (som jag hoppas du tillhör hela livet) Kommer hylla dig lika mycket som de gjorde under Brian Leetch kvällen.. För det är något speciellt du tillför! Då blir du förste svensk i Rangers som får den utmärkelsen!..

FBK;
Kvartsfinal mot Frölunda! Uhh vad jag ryser! Men jag tror att FBK vinner med 4-1 i matcher! Melins mannar klarar inte Melins "gamla" klubb.. Det visas än en gång att FBK är sveriges bästa lag.. Sen får man troligen möta HV71 i semi och vad tror man inte om nån viss Björn Melin kommer att tappa pucken i slutminuterna av sista och avgörande semin som gör att FBK går till final mot LHC som kommer än en gång förlora finalen.. Men detta är bara min Kristallkula..


Today top10 (Bra dagar på året)
1. 11 maj, min födelsedag
2. Påskafton, oftast firandes i Borlänge
3. Julafton, en bra och trevlig dag helt enkelt
4. 5 januari, när sambo och jag blev en
5. Sista sommarveckan (oförklarliga bilder kan man få!)
6. Första sommarveckan (njutning av vila)
7. Första skol/pluggdagarna
8. Fredagar bara
9. Lördagar bara
10. Specialdagar på Bunkern

Enkel Torsdagsnatt

Today
Lite uppehåll skadar ju inte från att ha bloggat på ett tag.. Menmen, nu är det tillbaka ett nytt inlägg:)..
Det har inte hänt så mycket dock på sistone, det ända som hänt än så länge är ju att jag och Sambo var på bilprovningen i tisdags.. Bilen kom "nästan" igenom, bara en styrled som var glapp och ska bytas ut innan 4 april. annars är bilen helt okej.. Våran trevliga VOLVO 244 en vit som alla andra har typ:P! Idag har jag inte gjort mera än försökt klar mera Zelda till Wii, sy på "nya" märken+handukar på Studentoverallen, vilat hemma med Sambo,  pluggat lite, ritat en tårta i paint åt morfar som fyller 75 (nu idag) samt promenerat med Sambo

Nu ska de följas hockey
Som sagt ska följa när New York Rangers spelar mot New York Islanders.. Hoppas på vinst idag, det skulle vara väldigt bra att få det för dem:)..

Today top10 (Bästa NHL-Hockeylagens tröjor)
1. New York Rangers
2. Dallas Stars
3. San Jose Sharks
4. Detroit Red Wings
5. Colorado Avalanche
6. Washington Capitals
7. Phoenix Coyotes
8. Edmonton Oilers
9. Calgary Flames
10. Atlanta Trashers

Nej nu ska jag lyssna på NHL radio med New York Rangers:).. Samt att sakna Bunkern..
Krams:)

Segt, att komma på en rubik? exempelvis...

Idag
Är det vanlig söndag igen.. Allt lugnt som vanligt funderar dock på att spela Wii nu när jag pluggat (läst det man ska tills imorgon och försökt förstå det samt tänka lite på C-Uppsatsen) Den ska ju börjas på snart... Ahhhh! Samt jag ska söka ett 1½år till på Miljövetenskapligt Program KAU är det ju tänkt så jag blir kvar så länge till fölks:D!
Hmm ja jag ska spela wii.. Missade det den här helgen ju menmen..

Helgen
Som varit nu har varit ganska kul iallafall:)..
Jobbade på Bunkern i fredags och fick 81 spänn i dricks:D, mycket bra och roligt folk var där med:).. Då blir man bara glad:) över att se alla som man känner och dem är jätte glada o trevliga:)..
Sen var det "våga vägra vinter"fest på Bunkern igår, då försökte jag festa iallafall, den var ju sådär, det var ju inte varmt direkt och det kändes inte som fredagen menmen.. Sak samma.. Nu ska jag inte festa så hårt förens Örebrew:) Då ska jag vara allmänt full och glad och mysko.. Har jag tänkt iallafall:P..

Today top10 (Bästa NHL-svenskar just nu)
1. Henrik Lundqvist - New York Rangers
2. Niklas Lidström - Detroit Red Wings
3. Mats Sundin - Toronto Maple Leafs
4. Henrik Zetterberg - Detroit Red Wings
5. Daniel Alfredsson - Ottawa Senators
6. Tobias Enström - Atlanta Trashers
7. Niklas Bäckström - Washington Capitals
8. Bröderna Sedin - Vancouver Canuks
9. Johan Hedberg - Atlanta Trashers
10. Mattias Norrström - Dallas Stars

RSS 2.0